page

Цени

Ние, от фирма Арборико, ценим индивидуалния подход към всеки наш клиент. След направен оглед на място, нашите специалисти изготвят индивидуален план за действие и оферта, като правим предварителна оценка на няколко съществени фактора като локация и състояние на дървото, наличие на гнилостни процеси, гъбни образувания и други фактори оказващи влияние върху безопасността на клеинта и неговото имущество.

За да получите примерни цени за рязане, кастрене и премахване на дърво, моля да се свържете с нашият екип. Ще обсъдим подробно с Вас анализа от първоначалния оглед и ще изготвим поетапен план за действие, на база на който ще получите индивидуална цена и оферта.

Фирма Арборико работи както с частни клиенти, така и с редица Общини в цяла България. За по-големи общински проекти изготвяме индивидуален поетапен план и цена.

*Цените са ориентировъчни. Свържете се с нас за изготвяне на индивидуална оферта. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата <a href=" /page/politika-za-biskvitki "> Политика за бисквитките </a> & <a href=" /page/politika-za-poveritelnost "> Политика за поверителност </a>.