page

Отстраняване на дървета

picture

Отстраняване на дървета при аварии и извънредни ситуации

В последните години метеорологичните условия и климатичните промени нанасят все по-неочаквани промени върху ландшафтната архитектура, частните и обществените имоти. Все по-често при силен, ураганен вятър, дърветата в близост до жилищно имущество нанасят сериозни и неподозирани щети. С цел профилактика и избягване на допълнителни разходи, ние от Арборико препоръчваме превантивна диагностика и адекватни мерки, с цел минимизиране на материалните и имуществени вреди.

picture

С особено внимание подхождаме към дървета в паркови и обществени пространства, където гражданите могат да са изложени на сериозен риск, както и към дървета, намиращи се в частни имоти в близост до жици и кабели с високо напрежение.

Арборико успешно кооперира с няколко големи общини в България, осигурявайки им адекватна оценка на риска и изготвяйки своевременни мерки за предодвратяването му. Резултатът от професионално свършената работа е спокойствие и безопасност както за Общини и кметове, така и за гражданите им.

С използването на сайта вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата <a href=" /page/politika-za-biskvitki "> Политика за бисквитките </a> & <a href=" /page/politika-za-poveritelnost "> Политика за поверителност </a>.