page

Поддръжка на гори и градски паркове

picture

Градските паркове и градини са сред най-населените и обичани места, особено през горещите летни месеци. Те представляват своебразно бягство от забързаното и изпълнено със стрес ежедневие. Дебелата и прохладна сянка е предпочитано място за отдих както на младежки и приятелски компании, така и на цялото семейство. Емблематични за България са парк Борисовата градина (София), парк Врана (София), Южен парк (София), Морката градина (символ на град Варна), Морската градина в град Бургас, Младежки парк в крайдунавския град Русе, Бачиново в град Благоевград, Аязмото в град Стара Загора и парк Кайлъка. Всички тези паркове стоят и днес в основата на социалния и обществен живот на българина.

picture

Чистият въздух в комбинация с успокояващото действие на зеленината на дърветата, привличат все повече граждани за отдих, както и за посещение на организирани културни мероприятия. Голямата посещаемост налага адекватна грижа и обезопасяване на парковото пространство. За съжаление, високоспециализираната техника и обучен професионален персонал често са непосилни за ограничените общински бюджети. Ние от Арборико, предлагаме на Общините и техните граждани адекватна оценка, поддръжка и премахване на опасни клони и дървета, с цел осигуряване на спокойствие и сигурност.

Своевременното премахване на опасни дървета е превенцията от щети в следствие на бури и аварии, към която се стреми екипът ни.

С използването на сайта вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата <a href=" /page/politika-za-biskvitki "> Политика за бисквитките </a> & <a href=" /page/politika-za-poveritelnost "> Политика за поверителност </a>.