page

Премахване на дървета

picture

Ние от екипа на Arborico ЕООД се ангажираме със запазването и грижата за природата. Подготвени сме и за ситуациите, в които това не е възможно и навременната намеса и премахване на опасни дървета е необходима. След обстоен оглед на местоположението на дървото, нашите специалисти арбористи ще Ви предложат индивидуално решение.

picture

Дърветата в градска среда играят есенциална роля за нашия живот. Те осигуряват сянка и прохлада през лятото, а през зимата служат като естествена изолция от студа. Дърветата също така са жизеноважни за фауната в градска среда, осигурявайки подслон на птици, гризачи и други животни. За съжаление обаче, ако не се поддържат редовни, дърветата биха могли да ни създадат сериозни проблеми. Големи клони или корени биха могли да предизвикат изменения в основата на вашия недвижим имот. Нестабилно дърво, с риск от падане, би могло да нанесе сериозни щети върху вашето имущество или Вас самите.

Отстраняването на дървета в градска среда, особено на такива, намиращи се в непосредствена близост до Вашия жилищен имот, обществени сгради или кабели с високо напрежение, изисква прецизност и компетентност, които екипът на Arborico доказва с дългогодишния си опит и разнообразни клиентски обекти.

С използването на сайта вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата <a href=" /page/politika-za-biskvitki "> Политика за бисквитките </a> & <a href=" /page/politika-za-poveritelnost "> Политика за поверителност </a>.