page

За нас

Професия арборист

Думата арборист произлиза от латинската дума Arbor, която означава дърво. Арбористите или както често биват наричани дървесни хирурзи са специалисти, които се грижат за поддръжката на дърветата в градска среда. Професията навлиза едва през миналия век първоначално в САЩ и на малко по-късен етап и в Ервопа. За България, арборизма е сравнително нова и малко известна професия. Повече за професията, можете да разберете от интервюто на БНР  с управителят на фирмата Иван Бориков, както и от репортажът на България в 60 минути по БНТ4.

 

Arborico е сертифицирана компания с доказан опит в областта на безопасната и ефективна поддръжка на дървета. Портфолиото ни обхваща широка гама от услуги в областта на:

 

Нашите специалисти са лицензирани арборист-експерти в рязането, укрепването или премахването на високи дървета, намиращи се на тесни пространства, с ограничена възможност за използване на моторна специализирана техника.

След внимателен предварителен оглед, нашите специалисти предлагат най-доброто решение съобразно Вашите нужди.

С използването на сайта вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата <a href=" /page/politika-za-biskvitki "> Политика за бисквитките </a> & <a href=" /page/politika-za-poveritelnost "> Политика за поверителност </a>.